Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje, spremljanje statistike obiska in prikazovanje oglasov. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...
 
 

Zdravniški forum > Naravno zdravljenje
vprašanje: Ušesa
avtor: martina datum: 08.02.2010 15:33
Spoštovani,

Moja težava je stara malo manj kot jaz, torej me spremlja od otroštva. To je srbenje in izcedek iz ušes. Antibiotiki ne pomagajo, diagnoza je glivica famata. Niso mi pomagali niti trakci s canestenom. Pravzaprav je vedjno hujše, izcedek je prisoten cel dan, zjutraj in zvečer najbolj. Probala sem tudi grenivkine pečke-kapljice sem dajala direktno v uho, ampak me je preveč bolelo, prav tako sem poskusila s teatree oljem. Na bioresonanci težave ni bilo mkogoče odpraviti. Kaj lahko naredim?
Še to, sem razkisana, in jem zelo zdavo. Imam 30 let.
Hvala.
 
odgovor: Ušesa
avtor: Boris Wakounig, terapevt naravne med. datum: 09.02.2010 00:53
Spostovani.

Samoumevno je, da se z antibiotiki tezave ne dajo pozdraviti na dolgi rok. Tudi grenivkin sok za-te tezave ni prava terapija, vsaj je zadeva prekisla!

Glede zakisanosti - ce jemlete antibiotik, je to povzrocilo kisel milje v telesu.

Poizkusite s homeopatijo ali zeliscno terapijo

domov pomoč
e-pošta forumi
Isci

 
Vsa vsebina teh spletnih strani je izključno informativnega značaja. O svojih zdravstvenih težavah se posvetujte s svojim osebnim zdravnikom ali specialistom.
Vsebino je prepovedano kopirati brez dovoljenja
avtorjev. [0.016s] Ads