Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje, spremljanje statistike obiska in prikazovanje oglasov. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...
 
 

Zdravniški forum > Lepotna kirurgija
vprašanje: zamašene lojnice na glavi v lasišču
avtor: anonimno datum: 11.02.2010 15:20
Pozdravljeni,

že nekaj časa razmišljam o odstranitvi lojnic na glavi, ki jih imam že več let, stara sem 30 let. Lojnice me sicer ne motijo, razen da so na otip kar malo strah zbujajoče. Nekje sem že slišala, da po odstranitvi lojnic hitro nastajajo nove in na drugih delih telesa, zato kar malo oklevam, da bi jih šla odstraniti ( poleg tega se bojim kirurških posegov). Imam eno veliko lojnico cca 1-2cm, in dve manjši cca. 0,5cm. Zanima me vaše mnenje, ali se priporoča odstranitev lojnic in kakšna so tveganja. Verjetno je pred posegom potrebno opraviti tudi pregled lojnic(če so res zamašene lojnice, da niso bule drugačnega izvora). Prosim za vaše mnenje in se vam v naprej zahvaljujem!
 
odgovor: zamašene lojnice na glavi v lasišču
avtor: doc. dr. Boštjan Mlakar, dr. med. datum: 15.02.2010 10:45
Spoštovani,
zamašene lojnice se lahko pojavijo kjerkoli na telesu in praviloma niso nevarne. Operativni poseg ni zapleten. Pravtako ni nevarnosti, da bi se vam pojavile nove lojnice na drugih delih telesa, če odstranite stare. Če se boste odločila za operacijo se lahko naročite v Kirurškem centru ZDRAV SPLET (02 6144477 ali za LJ 040 431070).
lp
doc.dr.Boštjan Mlakar, specialist abdominalne kirugije
domov pomoč
e-pošta forumi
Isci

 
Vsa vsebina teh spletnih strani je izključno informativnega značaja. O svojih zdravstvenih težavah se posvetujte s svojim osebnim zdravnikom ali specialistom.
Vsebino je prepovedano kopirati brez dovoljenja
avtorjev. [0.025s] Ads