Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje, spremljanje statistike obiska in prikazovanje oglasov. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...
 
 

Zdravniški forum > Naravno zdravljenje
vprašanje: bolečine v grlu
avtor: anonimno datum: 22.02.2010 21:26
Pred 4leti sem nekaj časa pil mrzlo mleko, nato me je po tistem začelo boleti grlo, in od takrat naprej vsako leto pozimi se mi grlo vname vsaj 4x ali 5x, vsako leto sem imel 1x tudi angino zaradi tega. Vedno pijem mlačno ali toplo vodo, nikoli mrzle, in me začne boleti grlo. Ko me začne pojem npr. 3 neo-angine ali sepotolete v tistem dnevu in bolečina izgine, vendar ko spet popijem kaj mrzlega me spet začne boleti v grlu. Šel sem tudi že k zdravnici in mi je dala pregledati sluznico, vendar so bili izvidi v redu. Mi lahko prosim pomagate, in če bi se dalo to pozdraviti naravno, vendar sem tudi že grgral čaj, in se mi je stanje zboljšalo za nekaj časa, dokler spet ne popijem kaj mrzlega.. ali lahko svetujete na kaksen pregled bi moral iti, in ali imam kaksno virusno vnetje ali kaj podobnega. Lp
 
odgovor: bolečine v grlu
avtor: Boris Wakounig, terapevt naravne med. datum: 25.02.2010 12:16
Verjetno ne gre za virusno ali bakterijsko vnetje, sicer bi se to pokazalo na izvidih in tudi simptomi bi bili huje oblike!
Zelo verjetno gre za občutljivost sluznice na hladne pijače, tablete v tem primeru lajšajo, ne pozdravijo pa dispozicijo Važega telesa. Možnosti naravnega zdravljenja obstajajo od zeliščne terapije, akupunkture do homeopatije.

lep pozdrav.
domov pomoč
e-pošta forumi
Isci

 
Vsa vsebina teh spletnih strani je izključno informativnega značaja. O svojih zdravstvenih težavah se posvetujte s svojim osebnim zdravnikom ali specialistom.
Vsebino je prepovedano kopirati brez dovoljenja
avtorjev. [0.012s] Ads