Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje, spremljanje statistike obiska in prikazovanje oglasov. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...
 
 

Zdravniški forum > Kirurška obolenja trebuha
vprašanje: dimeljska kila po operaciji
avtor: anonimno datum: 26.02.2010 18:28
Leta 2005 sem operiral levo stransko dimeljsko kilo vličine oreha .Rana je lepo zarasla ali čutim zatrdlino in pri sedenju bolično v področjo zadnjaka kot da bi se vščipnijo . Drugi dan po operaciji sem imal težave s odvajanjem vode potem mi je dognsticiran nevrogen mehur. Imam težave s hrbtenicom da to ni kaj povezano ker sem bil pri kirurgu ki me operiral je rekel da je sa operacijom uredu .Nevem kaj bi naredil prebral sem da je to lahko zaradi blokade v hrbtenici.LEP POZDRAV Prosim odgovor Omer.
 
odgovor: dimeljska kila po operaciji
avtor: doc. dr. Boštjan Mlakar, dr. med. datum: 27.02.2010 21:04
Spoštovani,
težave, ki jih navajate z zadnjikom nimajo nobene veze z operacijo kile pred 5 leti in z anaestezijo, ki ste jo takrat prejeli v hrbet. Če je s prebavo vse dobro in ob odvajanju blata ni krvi je mala verjetnost, da je kaj narobe v predelu zadnjika, sploh ker omenjate bolečino ob sedenju, najverjetneje je torej kakšna težava zaradi obrabe v predelu križa. Najbolje, da obiščete izbranega osebnega zdravnika in se glede morebitnih preiskav pogovorite z njim.
lp
domov pomoč
e-pošta forumi
Isci

 
Vsa vsebina teh spletnih strani je izključno informativnega značaja. O svojih zdravstvenih težavah se posvetujte s svojim osebnim zdravnikom ali specialistom.
Vsebino je prepovedano kopirati brez dovoljenja
avtorjev. [0.021s] Ads