Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje, spremljanje statistike obiska in prikazovanje oglasov. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...
 
 

Zdravniški forum > Kirurška obolenja trebuha
vprašanje: začetna dimeljna kila
avtor: anonimno datum: 11.04.2010 10:00
pozdravljeni;)
po ugotovitvah osebnega zdravnika in in mnogih usposobljenih ljudi naj bi imel začetno dimeljno kilo.Na začetku me je bolelo da nisem da ko sem hodil sem malo šepal,sedaj pa ne čutim ne bolečine in tudi pri delu k je fizično(krovstvo)me ne boli ničesar.Pregled imam šele konec maja(pregled).Sem pa tudi športnik in sedaj me predvsem zanima ali se lahko do pregleda ukvarjam naprej s športom(nogomet)ker sedaj ne čutim nobene bolečine,zanima me pa tudi kateri pas bi si mogel kupita za dimeljno kilo???in ali bi se dalo kje drugje prej naročiti za pregled in potem operacijo???za v naprej se vam zahvaljujem!
 
odgovor: začetna dimeljna kila
avtor: doc. dr. Boštjan Mlakar, dr. med. datum: 05.05.2010 08:14
Spoštovani,
za hitrejši pregled in operacijo kile se lahko naročite v Kirurškem centru ZDRAV SPLET v LJ (040 431 070) ali v MB (02 6144477). Kilni pas za dimeljsko kilo se kupi v Sanolabor ali kakšni drugi trgovini z medicinskimi pripomočki.
lp
domov pomoč
e-pošta forumi
Isci

 
Vsa vsebina teh spletnih strani je izključno informativnega značaja. O svojih zdravstvenih težavah se posvetujte s svojim osebnim zdravnikom ali specialistom.
Vsebino je prepovedano kopirati brez dovoljenja
avtorjev. [0.018s] Ads