Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje, spremljanje statistike obiska in prikazovanje oglasov. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...
 
 

Zdravniški forum > Kirurška obolenja trebuha
vprašanje: dimeljska kila*
avtor: tpolsa datum: 29.06.2010 00:22
Pozdravljeni!

Imam levo ingvinalno dimeljsko kilo , katere ni zjutraj in kadar ležim , počasi čez dan pa spet pride ven. Včasih me malce moti , me ne boli vendar imam občutek da se tako izrazim kot da je tam na levem delu nekaj več oz da tak malce vleče. Občasno(manj pogosto) delam tudi zmerno težko delo( ne preveč) in včasih ko pri delu povečam napor , mogoče momentalno kila ni preveč za videt , ko pa spet sedem pa se pol počasi spet izboči.Star sem 22 let , 178 cm, 73 kg in v kondiciji 2-3 krat tedensko tudi zmerno športiram in nimam drugih zrdravstvenih težav.Zanima kak so kaj čakalne dobe, pregled, sama operacija, možnosti , zapleti itd..?
Hvala za posredovane informacije in lep pozdrav!
 
odgovor: dimeljska kila*
avtor: doc. dr. Boštjan Mlakar, dr. med. datum: 01.07.2010 10:39
Spoštovani,

v naši ustanovi opravljamo operacije dimeljskih kil po najsodobnejši metodi, zato je okrevanje hitro in zmerno boleče. Na pregled za kilo se morate naročiti, za tovrstne preglede nimamo čakalne dobe in ste n vrsti v par dnevih. Prav tako je z datumom za operacijo. Možne zaplete vam nazorno predstavimo pri pregledu. Tudi v kolikor vam kila trenutno ne povzroča večjih težav predlagam operacijo, saj lahko v primeru vkleščenja pride do večjih zapletov in težav.
Naročite se lahko na tel.: 040 431 070

Lep pozdrav
domov pomoč
e-pošta forumi
Isci

 
Vsa vsebina teh spletnih strani je izključno informativnega značaja. O svojih zdravstvenih težavah se posvetujte s svojim osebnim zdravnikom ali specialistom.
Vsebino je prepovedano kopirati brez dovoljenja
avtorjev. [0.016s] Ads