Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje, spremljanje statistike obiska in prikazovanje oglasov. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...
 
 

Zdravniški forum > Lepotna kirurgija
vprašanje: odvečna koža
avtor: anonimno datum: 06.02.2011 15:00
Sem 36let stara in sm shujšala okoli 40kg,zdaj mam pa zelo velik problem saj mi koža na rokah,trebuhu,riti in nogah VISI in ZELO opleta-kot kakšna stara krp,pa me zanima,če se da ta koža po vsem telesu odstranit(obrezat naenkrat) in če so pri tem kakšni stranski učinki(velike brazkotine ali drugačni zapleti),koliko je približno cena za kompletno odstranitev odvečne kože.Pa še to,naprimer,da se nazaj zredim ali pa zanosim bo kaj narobe po operaciji s temi deli ali bo normalno.Za vnaprej sa Vam lapo zahvaljujem za odgover,lep pozdrav.
 
odgovor: odvečna koža
avtor: doc. dr. Boštjan Mlakar, dr. med. datum: 16.02.2011 22:25
Spoštovani,rnv kolikor je odvečna koža na različnih delih telesa je potrebno opraviti več operacij, saj bi bila operacija sicer preveč rizična, pa tudi bolečine hude in okrevanje zelo dolgo. Kjerkoli operiramo so kasneje brazgotine, če normalno brazgotinite so v letu dni po operaciji brazgotine vidne le kot tanka črta. Vsekakor vas vabim na posvet, ki stane 30 evrov, saj brez pregleda ne more obljubljati rezultatov, pa tudi cene ne morem določiti.rnZa pregled pri meni se lahko naročite v Kirurškem centru ZDRAV SPLET v LJ (040 431 070) ali v MB (02 6144477).rnlprndoc.dr.Boštjan Mlakar, dr.med.
domov pomoč
e-pošta forumi
Isci

 
Vsa vsebina teh spletnih strani je izključno informativnega značaja. O svojih zdravstvenih težavah se posvetujte s svojim osebnim zdravnikom ali specialistom.
Vsebino je prepovedano kopirati brez dovoljenja
avtorjev. [0.017s] Ads