Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje, spremljanje statistike obiska in prikazovanje oglasov. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...
 
 

Zdravniški forum > Bolezni zadnjega črevesa in danke
vprašanje: analna fistula
avtor: anonimno datum: 03.01.2012 18:03
Spoštovani, prosim vas za vaše mnenje,moja diagnoza je:razpoka zadaj še ni zaceljena,razvila se je kratka fistula,ki ima zunanje ustje cm od anokutane črte zunaj.S sondo je iztipan fistularni kanal ki se odpira v razpoko zadaj.Indicirana je fistulotomija v prevodni anasteziji.Ker pa me je tega posega resnično zelo strah,saj je že sam pregled bil zelo boleč.Ali se da to pozdraviti samo na takšen način in zanima me ali je operacija tudi tako boleča?Zanima pa me tudi vaše mnenje.Že vnaprej se vam zahvaljujem za odgovor.
 
odgovor: analna fistula
avtor: doc. dr. Boštjan Mlakar, dr. med. datum: 09.01.2012 23:40
Spoštovani,rnžal je operacija potrebna, če je fistula. Imate pa tudi krč mišice, ki ga je potrebno odpraviti. Brez pregleda je težko kaj več reči. Za pregled pri meni se lahko naročite v Kirurškem centru Zdrav splet v MB ali LJ (02 6144477).
domov pomoč
e-pošta forumi
Isci

 
Vsa vsebina teh spletnih strani je izključno informativnega značaja. O svojih zdravstvenih težavah se posvetujte s svojim osebnim zdravnikom ali specialistom.
Vsebino je prepovedano kopirati brez dovoljenja
avtorjev. [0.014s] Ads