Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje, spremljanje statistike obiska in prikazovanje oglasov. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...
 
 

Zdravniški forum > Kirurška obolenja trebuha
vprašanje: hematom v levem skrotumu
avtor: anonimno datum: 21.07.2012 21:42
Spostovani, pred 2 tednoma se bil na operaciji ingvinalne dimeljske kile na levi strani, takoj po operaciji mi je leva stran mod vedno bolj otekala, po 5 dneh sem z oteklino odsel domov ob nasvetu da naj dajem obhladke... Po 7 dneh od operacije je bla oteklina trda velika 7-8 cm, naslednji dan na kontroli su ugotovili hematom v levem skrotumu.. Tri dni po operaciji se naprej cutim strdek, 5-6cm, al bo to izginilo? Je mozno da niso odstranili celoten strdek? Zdaj imam vstavlejn minivacom v katerega mi tece kri.. Zelo me moti ta strdek ker je se naprej precej velik.. Kaj naj naredim? Hvala za odgovor!
 
odgovor: hematom v levem skrotumu
avtor: doc. dr. Boštjan Mlakar, dr. med. datum: 25.07.2012 11:17
Spoštovani, oteklina bo postopoma izginjala, lahko pa traja tudi več tednov.rnlp
domov pomoč
e-pošta forumi
Isci

 
Vsa vsebina teh spletnih strani je izključno informativnega značaja. O svojih zdravstvenih težavah se posvetujte s svojim osebnim zdravnikom ali specialistom.
Vsebino je prepovedano kopirati brez dovoljenja
avtorjev. [0.01s] Ads