Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje, spremljanje statistike obiska in prikazovanje oglasov. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...
 
 

Zdravniški forum > Kirurška obolenja trebuha
vprašanje: bolečina v predelu mehurja
avtor: anonimno datum: 10.08.2012 00:23
Pozdravljeni ! Sem mamica stara 28 let in imam bolečine v spodnjem delu trebuha pri mehurju odkar sem pred dvema mesecema odstranila mireno , saj sem imela 4 cm veliko cisto . Bila je vodna tako da se mi je sama predrle . Mene pa še vedno neprestano boli spodaj in občutek imam da me nenehno tišči na wc.Opazila sem tudi da imam manjše probleme z vetrovi pa me zanima ali so vetrovi lahko povzročitelj bolečine saj imam ob bolečini napet terbuh.Ali je možno da se mi je cista ponovno pojavila . Urin sem imela pregledan tako da vnetja mehurja naj nebi imela in tudi po predrti cisti sem opravila pregled in je bilo vse v normalnem stanju . prosila bi za vaše mnenje saj sem že skoraj obupala ker mi ne vedo povedati od kod izvira ta bolečina ki jo vedno težje prenašam . Hvala za vaš trud ob vrnitvi odgovora.
 
odgovor: bolečina v predelu mehurja
avtor: doc. dr. Boštjan Mlakar, dr. med. datum: 16.09.2012 16:01
Spoštovani,rnpredlagam, da se opravi ultrazvok trebuha.rnlp
domov pomoč
e-pošta forumi
Isci

 
Vsa vsebina teh spletnih strani je izključno informativnega značaja. O svojih zdravstvenih težavah se posvetujte s svojim osebnim zdravnikom ali specialistom.
Vsebino je prepovedano kopirati brez dovoljenja
avtorjev. [0.012s] Ads