Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje, spremljanje statistike obiska in prikazovanje oglasov. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...
 
 

Zdravniški forum > Nevrokirurgija
vprašanje: Morda težave s hrbtenico?
avtor: anonimno datum: 28.01.2013 21:33
Moje težave se pojavljajo že dolgo časa, a še nisem bila pri zdravniku.Nekaj sem jih vprašala kar tako, pa nekateri ne vedo, drugi pravijo, da je zaradi hrbtenice. Gre za to, da se mi po levi strani - po nogi na zunanji strani pojavi nekaj podobnega koprivnici. To izgine v 1 ali nekja minutah. Včasih začutim, da gre tudi po levi strani lica. To se pojavlja v času, ki ga ne morem napovedati, niti ga še nisem analizirala. To je lahko poleti,pozimi, večinoma, ko sedim (vozim). Nazadnje sem to doživela pred cc 1 mesecm, pojavlja pa se mi to že morda 2 leti. Počasi moram ugotoviti, za kaj se gre.rnVsak dan sem v avtu. Gibljem, tečem se zaenkrat brez problemov. Sicer imam malo težav z levim kolkom in kolenom, a ni tako hudo (rekil so letom primerno). Včeraj me je po 1 uri hitre hoje malo peklo v križu. Drugače sem zdrava. Kaj svetujete - kakšen pregled naj opravim? Hvala in lep pozdrav.
 
odgovor: Morda težave s hrbtenico?
avtor: As.dr.Janez Ravnik,dr.med.spec.nevrokirurgije datum: 11.06.2013 14:09
Vaše težave niso povezane z obolenjem hrbtenice.rnSvetujem pregled pri alergologu.rnOprostite za pozen odgovor
domov pomoč
e-pošta forumi
Isci

 
Vsa vsebina teh spletnih strani je izključno informativnega značaja. O svojih zdravstvenih težavah se posvetujte s svojim osebnim zdravnikom ali specialistom.
Vsebino je prepovedano kopirati brez dovoljenja
avtorjev. [0.01s] Ads