Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje, spremljanje statistike obiska in prikazovanje oglasov. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...
 
 

Zdravniški forum > Zobozdravstvo
vprašanje: boleči zobje
avtor: anonimno datum: 24.04.2014 15:16
Pred 8 leti sem imela nesrečo, v kateri so se mi na pol prelomili obe enici in dvojka na levi. Imam dograditve - bele plombice (in ne prevleke). Živec leve enice je kmalo odmrl, pol leta nazaj pa je zobozdravnica odkrila, da se je nad korenino pojavilo vnetje, ki ga sedaj zdraviva že kar nekaj mesecev. Zasledila je tudi zlom korenine in poleti se mi obeta apikotomija. rnVprašanje pa je sledeče: ob zdravljenju se mi pojavljajo čudne bolečine stranskih zob oz. dlesni. Ne ugotovim izvira bolečine, ampak me skrbi, da se je mogoče vnetje razširilo. Je to možno?
 
odgovor: boleči zobje
avtor: mag. Nenad Mehle, dr.stom. datum: 24.04.2014 21:10
Spoštovana!rn Ne verjamem, da je zdravljenje enic in dvojke vzrok za težave katere navajate. Če so bolečine močne, pokličite svojo zobozdravnico in se naročite kot nujen primer. Če bolečine niso močne (niste nujen primer), pri naslednjem obisku zobozdravnico seznanite z novonastalimi težavami.rnLep pozdrav, N.M.
domov pomoč
e-pošta forumi
Isci

 
Vsa vsebina teh spletnih strani je izključno informativnega značaja. O svojih zdravstvenih težavah se posvetujte s svojim osebnim zdravnikom ali specialistom.
Vsebino je prepovedano kopirati brez dovoljenja
avtorjev. [0.016s] Ads