Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje, spremljanje statistike obiska in prikazovanje oglasov. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...
 
 

Zdravniški forum > Zobozdravstvo
vprašanje: bolečina po ruvanju dvojke
avtor: anonimno datum: 16.09.2014 10:01
Pozdravljeni, pred 1,5 meseca so mi zgoraj izruvali 2-ko, ker me je bolela na toplo -hladno, vstavili nazaj oblečeni del zob,naprej pa snemljivo protezo, pa me še vedno boli na istem mestu. Zdravnica pravi, da bo minilo!? Poleg tega pa se mi na tej levi strani proteza dviga ob malo trši hrani, na desni strani je pa v redu, imam še obe 1-ki, 2-ko, 3-ko. Za vaš odgovor se zahvaljujem.
 
odgovor: bolečina po ruvanju dvojke
avtor: mag. Nenad Mehle, dr.stom. datum: 17.09.2014 15:22
Spoštovana!rn Rana je v kosti ter je potreben čas, da zaceli. Zdravnica je pregledala rano, ugotovila, da ni zapletov in Vam svetovala potrpežljivost. Lahko si pomagate s protibolečinskimi tabletami (recept lahko dobite pri svoji zdravnici). Zaradi nestabilne proteze pri žvečenju se obrnite na svojo zdravnico, katera bo ugotovila vzrok in odpravila težavo (menim, da bo potrebna reparatura proteze).rnLep pozdrav, N.M.
domov pomoč
e-pošta forumi
Isci

 
Vsa vsebina teh spletnih strani je izključno informativnega značaja. O svojih zdravstvenih težavah se posvetujte s svojim osebnim zdravnikom ali specialistom.
Vsebino je prepovedano kopirati brez dovoljenja
avtorjev. [0.027s] Ads