Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje, spremljanje statistike obiska in prikazovanje oglasov. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...
 
 

Zdravniški forum > Zobozdravstvo
vprašanje: cista
avtor: anonimno datum: 15.10.2014 19:23
Spoštovani! Nekaj dni nazaj so mi odstranili spodnjo šestico (ki je bila pred letom dni že zdravljena), saj se je pod zobom naredila cista, ki je segala tudi do ene korenine sedmice. Izpraskali so jo, kolikor se je dalo, da nebi prišlo do poškodbe živca, verjetno pa je še kaj ostalo pri korenini sedmice. Zanima me, kolikšna je verjetnost, da se poškodovana cista razvija še naprej oz. bi se ponovila? Za odgovor se vam lepo zahvaljujem.
 
odgovor: cista
avtor: mag. Nenad Mehle, dr.stom. datum: 20.10.2014 20:09
Spoštovani!rn Če se cista v celoti ne odstrani, se bo iz ostanka naprej razvijala (recidiv). Zato predlagam čez nekaj mesecev ponovno RTG slikanje.rnLep pozdrav, N.M.
domov pomoč
e-pošta forumi
Isci

 
Vsa vsebina teh spletnih strani je izključno informativnega značaja. O svojih zdravstvenih težavah se posvetujte s svojim osebnim zdravnikom ali specialistom.
Vsebino je prepovedano kopirati brez dovoljenja
avtorjev. [0.025s] Ads