Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje, spremljanje statistike obiska in prikazovanje oglasov. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...
 
 

Zdravniški forum > Zobozdravstvo
vprašanje: zobni aparat
avtor: anonimno datum: 25.10.2014 15:00
Pozdravljeni, zanima me ali je mogoče po 18 letu dobiti rnzobmi aparat na napotnico?? Stara sem namreč 23 let in do rnzdaj še nikoli nisem imela problemov,oz.obiskala ortodonta. rnZdaj pa so se mi zobje zelo čudno rnzamaknili(predvidevamo,da zaradi modrostnih zob) in mi en rnzob cel čas pritiska s konico na jezik,ki ga imam zato na robu rncel čas razbolelega in ranjenega. Ali bi si morala aparat rnplačati sama ali pa morda obstaja možnost da ga v tem rnprimeru krije zavarovalnica???
 
odgovor: zobni aparat
avtor: mag. Nenad Mehle, dr.stom. datum: 25.10.2014 21:00
Spoštovana!rn Stroške ortodontskega zdravljenja (pregledi, aparat,..) v celoti krijete sami. Ni nobene možnosti, da zdravstvena zavarovalnica krije stroške (ne v celoti, kot tudi delno ne). lep pozdrav, N.M.
domov pomoč
e-pošta forumi
Isci

 
Vsa vsebina teh spletnih strani je izključno informativnega značaja. O svojih zdravstvenih težavah se posvetujte s svojim osebnim zdravnikom ali specialistom.
Vsebino je prepovedano kopirati brez dovoljenja
avtorjev. [0.016s] Ads