Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje, spremljanje statistike obiska in prikazovanje oglasov. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...
 
 

Zdravniški forum > NOVO " FIZIOTERAPIJA " NOVO
vprašanje: bolečine v desni čeljusti
avtor: anonimno datum: 26.11.2014 21:17
Zdravo,rnpred kakim tednom (sobota), ko je bil tako lep sončen dan, sem se odločil rnda grem rnna sprehod v naravo. Po približno 3 urah hoda sem prišel domov čisto rnprmražen in rnprepihan. V ponedeljek me je začelo trgat po desni strani strani rnobraza. V sunkih rna kvatre me je bolela glava (po vzetih aspirinih me zdaj ne rnveč-potrkam 3x ob les rnhehe), zdi se mi kakor, da bi me bolela desna čeljust in rnboli me nad oz. v okolici rndesnega ušesa. Fotr mi je dal neko gremo, ki naj bi rnblažilo vnetje in dejansko rnpomaga in je boljše. Ker mislim oz. upam, da gre le rnza vnetje,ker mi je v soboto rnzares kot za stavo napihalo prav v denso stran rnobraza. Kaj vi mislite, da je to rnmožno ali imate kake ideje?rnrnHvala za vašo rnpomoč in odgovore!
 
odgovor: bolečine v desni čeljusti
avtor: Borut Vrhovnik, fizioterapevt datum: 19.01.2015 22:17
Pozdravljeni, se opravicujem za pozen odgovor. Moznosti je vec, svetujem vam, da rnobiscete zdravnika, ki bo izkljucil probleme kot so vnetje zivca, zoba, infekcija rnidr. V kolikor gre za vzdrazenost zivca zaradi mraza (kar je mozno), bi bila rnprimerna terapija mobilizacija zivcevja, ki jo izvajamo ustrezno izobrazeni rnfizioterapevti. Za termin v Ljubljani lahko poklicete na 031 396 463, v MB pa 040 rnrn241 221, drugace pa upam, da se je problem ze razresil.rnLep vecer!
domov pomoč
e-pošta forumi
Isci

 
Vsa vsebina teh spletnih strani je izključno informativnega značaja. O svojih zdravstvenih težavah se posvetujte s svojim osebnim zdravnikom ali specialistom.
Vsebino je prepovedano kopirati brez dovoljenja
avtorjev. [0.011s] Ads