Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje, spremljanje statistike obiska in prikazovanje oglasov. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...
 
 

Zdravniški forum > Zobozdravstvo
vprašanje: Zdravljenje zoba
avtor: anonimno datum: 28.11.2014 18:40
Pozdravljeni,rnrnimam mrtev zob, ki se ga je zdravilo nekaj let nazaj. Ker rnse mi je ta zob malo odkrušil, so mi zdaj začeli zob rnponovno zdraviti. Po petih dneh me je začel zob grozno rnboleti, zob so ponovno odprli, vendar ni bilo nič boljše. rnProblem je ker sem noseča (5 mesecev) in nisem smela rnjemati nobenih tablet proti bolečini, razen lekadola, ki pa rnni kaj dosti pomagal. Po 4 dneh prenašanja bolečin in rnneprespanih nočeh, me je zob končno nehal boleti. Danes rnpa mi je med jedjo malo počil, začasna plomba zgleda še rnzmeraj cela. Zobozdravnik ne dela več, tako da moram rnčakati do ponedeljka. Mene pa skrbi, kaj zdaj to pomeni, rnali mi bo pri naslednji jedi še bolj počil, začel spet boleti? rnKaj pa zdravilo, ki je v njem, kaj se bo zgodilo če rndejansko še bolj poči in razpade? Hvala.
 
odgovor: Zdravljenje zoba
avtor: mag. Nenad Mehle, dr.stom. datum: 25.01.2015 21:00
Spoštovani!rn Zaradi tehničnih težav sem danes prebral Vaše vprašanje. Opravičujem se! Upam, da ste težave z zobom uspešno rešili. rnL.p. N.M.
domov pomoč
e-pošta forumi
Isci

 
Vsa vsebina teh spletnih strani je izključno informativnega značaja. O svojih zdravstvenih težavah se posvetujte s svojim osebnim zdravnikom ali specialistom.
Vsebino je prepovedano kopirati brez dovoljenja
avtorjev. [0.017s] Ads