Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje, spremljanje statistike obiska in prikazovanje oglasov. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...
 
 

Zdravniški forum > NOVO " FIZIOTERAPIJA " NOVO
vprašanje: RAZLAGA IZVIDA MR
avtor: TIA06 datum: 25.02.2015 08:37
Pozdravljeni!rnrnLepo bi vas prosila za razlago izvida MR SIS sklepov.rnrnVidni so rnposamezni otočki maščobne infiltranije.rnV področju obeh iliakalnih kosti je na rnaksialnih rezih bilateralno proti strehi rnacetabuluma na T1 sekvenci vidno rntrakasto hipointenzivno področje, ki je na T2 rnsekvenci hiperintenzivno in ni v rnceloti prikazano.rnrnHvala!rnLep pozdrav!
 
odgovor: RAZLAGA IZVIDA MR
avtor: Borut Vrhovnik, fizioterapevt datum: 05.03.2015 19:34
Spoštovana,glede na specifičnost opisa vam svetujem, da se za komentar obrnete na rnspecialista radiologa ali ortopeda, potrebno pa bo, da bo videl tudi samo sliko rnMR. Jaz in ostali primerno izobraženi fizioterapevti vam konkretno lahko pomagajo rnv kolikor gre za bolečino v Sakro iliakalnem sklepu (SIS), kolku ali ledveni rnhrbtenici. V kolikor se boste obrnili na nas za pomoč,se lahko naročite pri meni rn(041 396 463) v Lj ali pri kolegici (040 241 221) v Mb. Lep dan!
domov pomoč
e-pošta forumi
Isci

 
Vsa vsebina teh spletnih strani je izključno informativnega značaja. O svojih zdravstvenih težavah se posvetujte s svojim osebnim zdravnikom ali specialistom.
Vsebino je prepovedano kopirati brez dovoljenja
avtorjev. [0.014s] Ads