Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje, spremljanje statistike obiska in prikazovanje oglasov. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...
 
 

Zdravniški forum > Zobozdravstvo
vprašanje: menjava zobne krone (prevleke)
avtor: anonimno datum: 22.05.2015 11:55
Spoštovani,rnrnpred dnevi mi je popustila zobna krona (prevleka) na petici spodaj desno. Zobozdravnica jo je včeraj zacementirala nazaj na njeno mesto - vseeno pa je občutek zoba v ustih zdaj drugačen. Vprašanje: ali je možno, da je zobozdravnica krono pričvrstila narobe, se pravi horizontalno obrnjeno za 180 stopinj (tako da je notranja stran krone zdaj na zunanji strani zoba in obratno)? Bi bilo to sploh mogoče? Google na to temo, kot vedno, pravi svašta, zato se obračam na vas. Prosim za kratek odgovor in vas lepo pozdravljam.
 
odgovor: menjava zobne krone (prevleke)
avtor: mag. Nenad Mehle, dr.stom. datum: 22.05.2015 12:57
Spoštovani!rn Možno je. Bolj verjetno je, da se pri ponovnem cementiranju krona ni dobro prilegla zobu, da je prišlo do manjšega zamika. Menim, da je najboljše da pokličete svojo zobozdravnico in se dogovorite za pregled. Ona bo ugotovila za kaj gre in stanje uredila. rnLep pozdrav, M.N.
domov pomoč
e-pošta forumi
Isci

 
Vsa vsebina teh spletnih strani je izključno informativnega značaja. O svojih zdravstvenih težavah se posvetujte s svojim osebnim zdravnikom ali specialistom.
Vsebino je prepovedano kopirati brez dovoljenja
avtorjev. [0.022s] Ads