Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje, spremljanje statistike obiska in prikazovanje oglasov. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...
 
 

Zdravniški forum > Zobozdravstvo
vprašanje: Stalni zobni aparat
avtor: anonimno datum: 30.09.2015 18:42
Dober dan.rn Stara sem 14 let in stalni zobni aparat sem dobila pred rndvema letoma. Najprej zgoraj in čez eno leto še spodaj. rnZa spodnja aparat so me vprašali, če ga želim imeti in ker rnsem mislila, da je potrebno sam rekla ja. Zdaj pa ne rnopažam nič sprememb pri zobeh samo moti me. Ali rnmislite, da bi lahko rekla ne in ga zdaj ne bi imela? Ali je rnmogoče povedati koliko dolgo bom še nosila aparat? In rnkako si lahko olajšam bolečino, ker en teden po obisku rnortodonta ne morem normalno jesti?
 
odgovor: Stalni zobni aparat
avtor: mag. Nenad Mehle, dr.stom. datum: 30.09.2015 21:37
Spoštovana!rn Tako "na pamet" ni možno odgovoriti na Tvoje vprašanje. Pravi naslov je Tvoj ortodont, kateri ve za kaj gre, izvaja terapijo, jo načrtuje in že lata spremlja stanje. Zato predlagam, da ga pokličeš, mu poveš za bolečine in ga vprašaš za vse kaj Te zanima glede zdravljenja. rnLep pozdrav, N.M.
domov pomoč
e-pošta forumi
Isci

 
Vsa vsebina teh spletnih strani je izključno informativnega značaja. O svojih zdravstvenih težavah se posvetujte s svojim osebnim zdravnikom ali specialistom.
Vsebino je prepovedano kopirati brez dovoljenja
avtorjev. [0.028s] Ads