Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje, spremljanje statistike obiska in prikazovanje oglasov. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...
 
 

Zdravniški forum > Ostalo
vprašanje: Teniški komolec
avtor: anonimno datum: 31.05.2001 10:15
Lansko leto sem imel bolečine v komolcu in moja zdravnica mi je postavila diagnozo eniški komolec. Opravil sem vse predpisane terapije (zdravila, mazilo, obsevanje z laserjem). Ker to ni pomagalo, mi je zdravnica dala lokado v komolec. To je pomagalo približno pet mesecev, nato pa se je bolečina v komolcu ponovila še v hujši obliki. Ponovno sem dobil tablete in mazilo, ter masiral komolec z ledom. Poleg tega sem bil še 10 X na obsevanju z ultazvokom. Kljub temu me komolec še vedno boli. Sedaj imam napotnico za ortopeda. Prosim, če mi lahko poveste še za kakšen učinkovitejši način zdravljenja eniškega komolca. Za odgovor bi vam bil zelo hvaležen.
 
odgovor: Teniški komolec
avtor: doc. dr. Boštjan Mlakar, dr. med. datum: 01.06.2001 09:13
Pozdravljen,
niste navedel ali ste imel predhodno poškodbo, koliko obremenjujete komolec, itd. Znano je, da se težave rade ponavljajo, pregled pri ortopedu je potreben. Nekateri navajajo dobre rezultate tudi po zdravljenju z akupunkturo, posvetujte se o tem s svojim zdravnikom ali ortopedom.
lp
domov pomoč
e-pošta forumi
Isci

 
Vsa vsebina teh spletnih strani je izključno informativnega značaja. O svojih zdravstvenih težavah se posvetujte s svojim osebnim zdravnikom ali specialistom.
Vsebino je prepovedano kopirati brez dovoljenja
avtorjev. [0.017s] Ads