Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje, spremljanje statistike obiska in prikazovanje oglasov. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...
 
 

Zdravniški forum > Ostalo
vprašanje: Težave s spolnim udom
avtor: anonimno datum: 19.09.2001 00:24
Pozdravljeni!
Že nekaj časa imam težave s spolnim udom. Po spolnem odnosu s partnerko se mi včasih na glavi penisa pojavijo majhni beli mehurčki, ki v nekaj dneh izginejo. Imam tudi malce pordel konec sečne cevi. Za odgovor se vam že vnaprej zahvaljujem.
 
odgovor: Težave s spolnim udom
avtor: Franci Beigot, dr. med. datum: 23.09.2001 16:56
Spoštovani obiskovalec,
rdečina in drobne, včasih tudi privzdignjene spremembe na spolnem udu, se pogosto vidijo pri glivičnih okužbah, manj pri drugih. Redkokdaj se kažejo povečane posebne lojnice na glavici spolnega uda in prepucija (Tysonove žleze), kot drobni beli mehurčki. Misliti je morda še na draženje spolnega uda po kakšni od sestavin, s katerimi pridete v stik (kondom, kemična varovala, izpiranje nožnice, umivanje spolovila, deodoranti,…). V takih primerih je pridružen srbeč občutek. Mehurčaste spremembe pri drugih boleznih običajno spremlja bolečina. Tudi ne izginejo same od sebe v nekaj dneh. Glivična obolenja zdravimo pri obeh spolnih partnerjih.
Najbolje bo, da spremembe vidi vaš zdravnik.
Lep pozdrav !
Franci Beigot, dr. med.
domov pomoč
e-pošta forumi
Isci

 
Vsa vsebina teh spletnih strani je izključno informativnega značaja. O svojih zdravstvenih težavah se posvetujte s svojim osebnim zdravnikom ali specialistom.
Vsebino je prepovedano kopirati brez dovoljenja
avtorjev. [0.012s] Ads