Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje, spremljanje statistike obiska in prikazovanje oglasov. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...
 
 

Zdravniški forum > Zobozdravstvo
vprašanje: dlesni
avtor: boris datum: 04.10.2001 15:07
spoštovani,
pred 4 dnevi, in sedaj vsakodnevno so mi pri umivanju zob, začele krvaveti dlesni. tega prej nisem nikoli opazil, saj krvavijo iz več mest hkrati. poleg tega pa se je pojavil nekak čuden občutek oz. blaga bolečina po celih čeljustih in zobeh. prosil bi vas za nasvet in pomoč.
hvala lepa
 
odgovor: dlesni
avtor: mag. Nenad Mehle, dr.stom. datum: 04.10.2001 21:39
Spoštovani g. Boris!
Za krvavitev dlesni obstaja veliko vzrokov.Bakterijske , virusne ali glivične infekcije, hormonske motnje(puberteta, bolezni ščitnice...), alergije, kemični vplivi, krvne bolezni, pomankanje vitamina c, nekatere sistemske bolezni... Zato Vam, brez natančne anamneze, pregleda in morebitnih preiskav ne morem podati odgovor(prvi korak v zdravljenju je odstranitev vzroka). Zato Vam svetujem,da obiščete svojega stomatologa,kateri bo poskušal ugotoviti vzrok za krvavitev in na osnovi tega - terapijo.
Lep pozdrav, mag. Nenad Mehle,dr.stom.
domov pomoč
e-pošta forumi
Isci

 
Vsa vsebina teh spletnih strani je izključno informativnega značaja. O svojih zdravstvenih težavah se posvetujte s svojim osebnim zdravnikom ali specialistom.
Vsebino je prepovedano kopirati brez dovoljenja
avtorjev. [0.015s] Ads