Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje, spremljanje statistike obiska in prikazovanje oglasov. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...
 
 

Zdravniški forum > Ostalo
vprašanje: ščitnica
avtor: anonimno datum: 14.10.2001 12:35
Pozdravljeni.Sem 17letno dekle in nimam redne menstruacije. Imela sem že cisto na jajčnikih ki so mi jo uspešno odstranili. Pogosto imam mrzle roke in noge vendar mi je istočasno vroče. V družini imamo težave s ščitnico; babica, mami, sestra...Srce mi močno utripa, se potim in postanem zadihana. Prosim če mi lahko pomagate najti vzroke ali me vsaj kam napotite. Hvala že vnaprej.
 
odgovor: ščitnica
avtor: Franci Beigot, dr. med. datum: 14.10.2001 21:48
Spoštovana obiskovalka,
glede na opisane težave in družinsko obremenjenost bo kar na mestu, če se oglasite pri vašem izbranem zdravniku, kjer boste najprej opravili manjši laboratorijski test. Ta bo pokazal, če vaša ščitnica morda ne dela tako, kot je treba. Morebitne hormonske motnje druge narave (ginekolog,…) se bo iskalo kasneje.
Lep pozdrav !
Franci Beigot, dr. med.
domov pomoč
e-pošta forumi
Isci

 
Vsa vsebina teh spletnih strani je izključno informativnega značaja. O svojih zdravstvenih težavah se posvetujte s svojim osebnim zdravnikom ali specialistom.
Vsebino je prepovedano kopirati brez dovoljenja
avtorjev. [0.017s] Ads