Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje, spremljanje statistike obiska in prikazovanje oglasov. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...
 
 

Zdravniški forum > Ostalo
vprašanje: obcasne blage bolecine v trebuhu
avtor: anonimno datum: 05.11.2001 17:13
Imam bolecine, kot bi me nekaj pikalo, v levem predelu trebuha. Obcutek ni omejen na eno tocko. Vcasih se mi celo zdi, kot da bi se mi nekaj pretakalo, premikalo, ali kot da je zrak v trebuhu. Tezave se pojavijo obcasno, vendar vsak dan po nekajkrat. Nimam tezav z apetitom in z odvajanjem blata. Zacetek teh simptomov se priblizno ujema z obilnejso vecerjo dva tedna nazaj. Sem moskega spola, star okrog 30 let.
 
odgovor: obcasne blage bolecine v trebuhu
avtor: doc. dr. Boštjan Mlakar, dr. med. datum: 06.11.2001 20:18
Spoštovani,
če težave trajajo res le 14 dni gre lahko za prebavne motnje.
Se vam je v zadnjih tednih spremenil ritem življenja, doma ali v službi? Ima v družini kdo obolenja črevesja (rak širokega črevesa, polipi, preobčutljivost na hrano,...)? Vas peče voda ali odvajate pogosteje? Ogromno je vprašanj, ki bi vam jih zdravnik postavil, nato bi vas pregledal, preiskal urin in kri,..V kolikor bodo težave trajale ga boste morali obiskati.
lp
as.mag.Boštjan Mlakar,dr.med
domov pomoč
e-pošta forumi
Isci

 
Vsa vsebina teh spletnih strani je izključno informativnega značaja. O svojih zdravstvenih težavah se posvetujte s svojim osebnim zdravnikom ali specialistom.
Vsebino je prepovedano kopirati brez dovoljenja
avtorjev. [0.014s] Ads