Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje, spremljanje statistike obiska in prikazovanje oglasov. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...
 
 

Zdravniški forum > Zobozdravstvo
vprašanje: operacija
avtor: simona datum: 06.11.2001 10:38
Lep pozdrav.Prosila bi za odgovor.Imam problem z zobmi,in sicer spodnji zobje mi rastejo čez zgornje.Moja zobozdravnica mi je predlagala operacijo in me zanima kako ta operacija poteka.Ali se dobi samo lokalna anestezija ali splošna in kakšne so lahko posledice.Brado imam pomaknjeno navzven.Ali je to mozno zaradi zob?Zanima me tudi koliko stane operacija,sem studentka,koliko casa traja operacija in kako poteka.
Lep pozdrav
Simona
 
odgovor: operacija
avtor: mag. Nenad Mehle, dr.stom. datum: 08.11.2001 21:30
Spoštovana Simona!
Predvidevam,da pri Vas gre za anomalijo spodnje čeljusti imenovano progenija.Opaženo je,da se pojavlja v nekaterih družinah in jo zato uvrščamo med dedne anomalije. Operacijo opravljajo na Kliničnem oddelku za maksilofacialno in oralno kirurgijo KC v Ljubljani in poteka v splošni anesteziji. Predlagam Vam,da jih pokličete (tel.5224362)ali se pri njih oglasite in sicer,ob torkih dopoldan. Zdravnik Vas bo pregledal in se pogovoril z Vami. Operacijski poseg zelo uspešno opravlja asist. dr.Kansky. Operacija progenije sodi med posege katere krije zdravstvena zavarovalnica. Zato potrebujete napotnico.Dobite jo pri svoji izbrani zobozdravnici.
Lep pozdrav, Mag. Nenad Mehle,dr.stom.
domov pomoč
e-pošta forumi
Isci

 
Vsa vsebina teh spletnih strani je izključno informativnega značaja. O svojih zdravstvenih težavah se posvetujte s svojim osebnim zdravnikom ali specialistom.
Vsebino je prepovedano kopirati brez dovoljenja
avtorjev. [0.015s] Ads