Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje, spremljanje statistike obiska in prikazovanje oglasov. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...
 
 

Zdravniški forum > Ostalo
vprašanje: dvig desnega jajcka
avtor: anonimno datum: 09.11.2001 17:12
LEp pozdrav!

Sem 20 letnik ki ima mislm da problem!Ko se vzburim se mi jajcka dvignejo bolj gor,to mislm da je cist normaln,sam vcasih pa se mi ce sm ful vzburjen desni jajcek premakne mislm da nenormalno visooko!Naj povem da ne cutim bolecine le morda malo neugoden obcutek je.Jajcek se mi premakne nazaj ce vzburjenost izgine ali pa ce ga jaz premaknem.To se ne zgodi vedno.Naj povem da ko sem bil mlajsi sem bil operiran za kilo!Upam da je vsaj malo razumljivo pojasneno in da ni kj hujsga!

Hvala vnaprej!
 
odgovor: dvig desnega jajcka
avtor: doc. dr. Boštjan Mlakar, dr. med. datum: 10.11.2001 10:00
Pozdravljeni!
Kar opisujete je povsem normalno, moda se dvigajo in spuščajo ne le pri spolnem vzburjenju, temveč tudi glede na temperaturo (kadar je hladno se dvignejo, kadar je vroče pa spustijo). Povsem normalno je tudi, da levi in desni testis nista povsem v isti višini, če pa ste bil na desni strani operiran zaradi kile, je tudi to lahko vzrok, da se vam testis na tej strani dvigne nekoliko višje kot na levi.
Razloga za skrb torej ni.
lp
as.mag.Boštjan Mlakar,dr.med
domov pomoč
e-pošta forumi
Isci

 
Vsa vsebina teh spletnih strani je izključno informativnega značaja. O svojih zdravstvenih težavah se posvetujte s svojim osebnim zdravnikom ali specialistom.
Vsebino je prepovedano kopirati brez dovoljenja
avtorjev. [0.014s] Ads