Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje, spremljanje statistike obiska in prikazovanje oglasov. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...
 
 

Zdravniški forum > Zobozdravstvo
vprašanje: modrostni zobje
avtor: Grega datum: 18.11.2001 18:34
Kako dolgo je obdobje,da minejo posledice kirurške odstranitve vseh 4-ih osmic,koliko časa približno traja poseg in kakšna je okvirna cena posega v samoplačniški ambulanti.
 
odgovor: modrostni zobje
avtor: mag. Nenad Mehle, dr.stom. datum: 19.11.2001 19:29
Spoštovani g. Grega!
Odstranitev impaktiranih modrostnih zob (vseh 4-ih naenkrat) se opravi v splošni anesteziji. Predhodno se je potrebno naročiti za pregled pri čeljustnem kirurgu. Sprejem v bolnišnico je dan pred posegom. Po posegu okrevanje v bolnišnici traja sedem dni, približno pa še toliko doma.Trajanje samega posega je različno in odvisno od lege impaktiranih zob. Poseg se ne opravlja v samoplačniški ambulanti. Zato je nujno, da imate napotnico svojega izbranega zobozdravnika. Če se odločite za posamezne ekstrakcije, te se lahko opravijo ambulantno v lokalni anesteziji.
Lep pozdrav, mag.Nenad Mehle, dr.stom.
domov pomoč
e-pošta forumi
Isci

 
Vsa vsebina teh spletnih strani je izključno informativnega značaja. O svojih zdravstvenih težavah se posvetujte s svojim osebnim zdravnikom ali specialistom.
Vsebino je prepovedano kopirati brez dovoljenja
avtorjev. [0.015s] Ads