Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje, spremljanje statistike obiska in prikazovanje oglasov. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...
 
 

Zdravniški forum > Ostalo
vprašanje: kako se zrediti
avtor: anonimno datum: 29.11.2001 11:51
Pozdravljeni!
Vedno vsi govorijo o problemih s hrano in o hujšanju, jaz imam pa ravno nasproten problem. Ne morem se zrediti. Star sem 23 let, 180 cm, 63 kg.
Prosim za nasvet kako pridobiti kilograme.
Hvala.
 
odgovor: kako se zrediti
avtor: doc. dr. Boštjan Mlakar, dr. med. datum: 06.12.2001 14:34
Pozdravljeni!
Najverjetneje imate hitrejši metabolizem, pa tudi starši najverjetneje niso debeli (genska predispozicija). Sicer pa vam lahko osebni zdravnik pregleda ščitnične hormone, saj je lahko pretirano delovanje ščitnice tudi razlog za prehiter metabolizem. Žal niste navedel morebitnih zdravstvenih težav.
Najverjetneje pa ste zdrav in ste pač slab jedec. Dejstvo je tudi, da se je pri vas rast šele zaključila in ste ogromno energije porabili tudi za to. Odsvetujem hrano, ki redi (sladkarije, maščobe, kruh,...), povečajte raje vnos beljakovin, sadja, zelenjave, jejte 4 do 5 krat dnevno.
lp
as.mag.Boštjan Mlakar,dr.med
domov pomoč
e-pošta forumi
Isci

 
Vsa vsebina teh spletnih strani je izključno informativnega značaja. O svojih zdravstvenih težavah se posvetujte s svojim osebnim zdravnikom ali specialistom.
Vsebino je prepovedano kopirati brez dovoljenja
avtorjev. [0.013s] Ads