Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje, spremljanje statistike obiska in prikazovanje oglasov. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...
 
 

Zdravniški forum > Interna medicina
vprašanje: želodec
avtor: anonimno datum: 03.12.2001 11:12
Pozdravljeni,
Hvala za vaš prejšnji odgovor. Bila sem že na endo UZ želodca. Izvid se glasi tako:Opis: Endoskopski UZ aparat potisnem v želodec. Pregledam antrum, korpus in fondus želodca. Sluznica želodca je povsod normalno debela in normalno razslojena, nikjer ne vidim formacije, opisane pri gastroskopiji.
Sedaj grem še enkrat k zdravniku, ki me je napotil na endo UZ. Tako, da ne vem kaj je zdaj in kaj je eden videl drugi pa ne. Zdravnik ki mi je delal UZ je rekel naj ga ta zdravnik, ki me je poslal na UZ pokliče. Kaj mislite vi?
Lep pozdrav
 
odgovor: želodec
avtor: doc. dr. Boštjan Mlakar, dr. med. datum: 03.12.2001 22:54
Pozdravljeni,
žal vam kaj pametnega ne morem povedati, resnično se bosta mogla zdravnika osebno pogovoriti ali je potrebna še kakšna preiskava.
Vesel bom, če se boste še oglasili.
lp
domov pomoč
e-pošta forumi
Isci

 
Vsa vsebina teh spletnih strani je izključno informativnega značaja. O svojih zdravstvenih težavah se posvetujte s svojim osebnim zdravnikom ali specialistom.
Vsebino je prepovedano kopirati brez dovoljenja
avtorjev. [0.026s] Ads