Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje, spremljanje statistike obiska in prikazovanje oglasov. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...
 
 

Zdravniški forum > Kirurška obolenja trebuha
vprašanje: rak prostate
avtor: anonimno datum: 19.12.2001 16:01
Urolog se na osnovi PSA in rektalnega tipanja prostate ni odločil za transrektalni UZ. Vzrok mojim težavam naj bi bil v nebakterijski obliki (avtoimuno, če sem prav razumel) prostatitisa. Težave z uriniranjem in bolečine v presredku in okoli mod so večino pojenjale, ostala pa je nelagodna bolečina ali bolj tiščanje- pritisk okoli zadnjika. Ta del zadnjika je občutljiv celo pri vetrovih, ki povzročajo isti občutek kot pri dlje trajajoči driski. Ko sem prebiral o prostatitisu, sem opazil, da le ta lahko povzroča tudi težave v danki. Problemi trajajo že mesec in pol in ne vem, ali jih pripisovati prostatitisu ali obolenju v danki. Težave so večje pri sedenju.

Hvala lepa za odgovor
 
odgovor: rak prostate
avtor: doc. dr. Boštjan Mlakar, dr. med. datum: 19.12.2001 22:16
Spoštovani!
Zaradi težav v danki bi lahko obiskali proktologa, težave so lahko delno tudi posledica hemoroidov. Zaradi težav z zadnjikom se lahko naročite za pregled v Medicinskem centru IATROS (01 43 66 190).
lp
as.mag.Boštjan Mlakar,dr.med
domov pomoč
e-pošta forumi
Isci

 
Vsa vsebina teh spletnih strani je izključno informativnega značaja. O svojih zdravstvenih težavah se posvetujte s svojim osebnim zdravnikom ali specialistom.
Vsebino je prepovedano kopirati brez dovoljenja
avtorjev. [0.024s] Ads