Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje, spremljanje statistike obiska in prikazovanje oglasov. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...
 
 

Zdravniški forum > Interna medicina
vprašanje: Slabost
avtor: anonimno datum: 08.01.2002 13:45
Pred 3 meseci sem se prehladila, imela sem vročino, ki jo je spremljal kašelj, boleče grlo, oslabelost... Ker se dolgo časa (in tudi še danes) nisem počutila nič bolje, sem obiskala osebnega zdravnika. Bila sem na različnih preiskavah: odvzem krvi, pregled ščitnice, slikanje pljuč, pa je bilo vse v redu. Vendar se vedno slabše počutim, ves čas sem utrujena, pogosto imam vrtoglavico, čutim močno oslabelost v udih, brez razloga mi teče kri iz nosu, še vedno kašljam in imam vročino, nekaj časa sem se tudi zelo potila. Kaj je narobe z menoj?
 
odgovor: Slabost
avtor: doc. dr. Boštjan Mlakar, dr. med. datum: 10.01.2002 09:05
Spoštovani!
Potrebna bo širša diagnostična obdelava, vaš zdravnik vas naj ponovno pregleda in napoti k internistu-pulmologu ali infektologu.
lp
domov pomoč
e-pošta forumi
Isci

 
Vsa vsebina teh spletnih strani je izključno informativnega značaja. O svojih zdravstvenih težavah se posvetujte s svojim osebnim zdravnikom ali specialistom.
Vsebino je prepovedano kopirati brez dovoljenja
avtorjev. [0.031s] Ads