Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje, spremljanje statistike obiska in prikazovanje oglasov. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...
 
 

Zdravniški forum > Interna medicina
vprašanje: Rak na pljučih
avtor: Teja datum: 08.01.2002 20:11
Lepo vas pozdravljam in upam, da mi lahko posredujete čim več informacij karseda. Tiče se starejše ženske, starost okoli 75 let.
Izgubila je glas in preiskave so pokazale, da je njena desna glasilka paralizirana, opazili so tudi spremembe na pljučih. Ženska je kadilka.
Mene zanima, če je to lahko rak na pljučih, kako hitro se širi in kakšne so možnosti, da ta oseba ozdravi, oziroma to bolezen premaga. Zanima me ali je možna operacija ali obsevanje...

Prosim, da mi pomagate,saj gre za mojo staro mamo, na katero sem zelo navezana. Že vnaprej se vam zahvaljujem.
Teja
 
odgovor: Rak na pljučih
avtor: doc. dr. Boštjan Mlakar, dr. med. datum: 10.01.2002 09:01
Pozdravljena!
Žal lahko gre tudi za rak grla in /ali pljuč. Brez preiskav ni moč podati pametnega odgovora, pa tudi če bi bila diagnoza rak, je zdravljenje odvisno od vrste raka, razširjenosti ter splošnega stanja bolnika.
lp
domov pomoč
e-pošta forumi
Isci

 
Vsa vsebina teh spletnih strani je izključno informativnega značaja. O svojih zdravstvenih težavah se posvetujte s svojim osebnim zdravnikom ali specialistom.
Vsebino je prepovedano kopirati brez dovoljenja
avtorjev. [0.017s] Ads