Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje, spremljanje statistike obiska in prikazovanje oglasov. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...
 
 

Zdravniški forum > Interna medicina
vprašanje: Sum na srcu in Slaba kri
avtor: MD datum: 16.01.2002 01:46
Lep pozdrav !

Problem se tice moje punce, stara je 17 let.
Ze od malega ima sum na srcu, ki ji ni nikoli povzrocal kakih tezav, toda zadnje dve leti jih pa ima veliko. Veckrat tedensko pada v nezavest,vcasih ko se zopet zaveda ne vidi in ne slisi, toda ko kri pride spet v mozgane je vse v redu.
Zanima me koliko je ta okvara srca lahko nevarna, ali je lahko posledica smrt ?
(redno ima preglede pri specialistu v LJ, toda se bojim,da ji ne zaupa vseh podrobnosti)
Pred kratkim pa sva izvedela se eno sokantno novico, in sicer se zadnje nekaj njeno stanje slabsa.
Kar naenkrat se ji zmedli pred ocmi in pade na tla, pri tem se je veckrat hudo udarila v glavo, ko kaj poje ji skoraj takoj rata slabo ipd.

Specialist za srce je tudi mislil, da je to posledica suma na srcu, toda sem jo prepriceval, da naj zdravnika preprica v nadaljne teste. Nato je ugotovil, da ima slabo kri - rak v krvi. Rekel je tudi da ce ne bi bolezni ugotovili takoj, da bi lahko v roku 4ih mesecev umrla.

-Zanima me ali ta riziko se vedno obstaja, ceprav je dobila inekcije in je konec meseca narocena na transfuzijo ??????? Problem imajo tudi dobiti njeno krvno skupino...

Kaj sploh je ta
ak v krvi, kaksno je zdravljenje, riziko, posledice ipd...????

Hvala za vaso pomoc, ter se oproscam za tako dolg tekst.

Lep pozdrav, MD
 
odgovor: Sum na srcu in Slaba kri
avtor: Andreja Cokan, dr. med. datum: 22.01.2002 18:50
Spoštovani!

Rak na krvi je preveč širok pojem. Za bolj konktreten odgovor bi potrebovala več podatkov, oz. diagnozo njenega obolenja, ker je možnosti več in so velike razlike v zdravljenju, poteku bolezni, itd.
Lep pozdrav!
domov pomoč
e-pošta forumi
Isci

 
Vsa vsebina teh spletnih strani je izključno informativnega značaja. O svojih zdravstvenih težavah se posvetujte s svojim osebnim zdravnikom ali specialistom.
Vsebino je prepovedano kopirati brez dovoljenja
avtorjev. [0.015s] Ads