Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje, spremljanje statistike obiska in prikazovanje oglasov. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...
 
 

Zdravniški forum > Kirurška obolenja trebuha
vprašanje: po operaciji dimeljske kile
avtor: anonimno datum: 25.01.2002 15:37
lep pozdrav!
Tocno pred enim tednom sem bil operiran za dimeljsko kilo, in bil 5 dni hospitaliziran, opazil sem, da imam probleme pri odvajanju, torej odvajam poredko in malo. Bolecine so se prisotne, predvsem tedaj ko hodim ali sedim. Skrbi me to, da sem na predelu kje sem bil operiran, ko stojim ali hodim, zelo napet ali otecen? Ali je to zaradi neodvajanja? Je nevarno? Moram hitro nazaj k zdravniku? Kaj svetujete? Hvala!
 
odgovor: po operaciji dimeljske kile
avtor: doc. dr. Boštjan Mlakar, dr. med. datum: 25.01.2002 16:31
Spoštovani!
Po operaciji je okolica rane še lahko otečena in boleča. Ker ste nekaj dni predvsem ležali se je tudi prebava nekoliko upočasnila, svetujem, da zaužijete veliko tekočin, donat na tešče, namočene suhe slive. Ko boste pošteno odvajali bo tudi občutek napetosti v trebuhu manjši. V kolikor pa bi se oteklina v predelu rane večala oz. bi se pojavila rdečina pa je potrebno obiskati izbranega zdravnika ali kirurga.
lp
domov pomoč
e-pošta forumi
Isci

 
Vsa vsebina teh spletnih strani je izključno informativnega značaja. O svojih zdravstvenih težavah se posvetujte s svojim osebnim zdravnikom ali specialistom.
Vsebino je prepovedano kopirati brez dovoljenja
avtorjev. [0.039s] Ads