Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje, spremljanje statistike obiska in prikazovanje oglasov. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...
 
 

Zdravniški forum > Interna medicina
vprašanje: Vnetje ko`e pod pazduho
avtor: jana datum: 28.01.2002 15:03
Pred dobrima dvema mesecema se mi je pod pazduho pojavila rde~cina. Pojavili so se gnojni mehur~ki, najprej eden, dva nato novi in novi, ki so se predrli. Rde~ina je ostala, spremljala jo je srbecica, v~asih poko~e - bole~ ob~utek. Ker se zadeva ni pozdravila, sem se oglasila prizdravniku, ki je opredelil to kot vnetje ko`e. Predpisal mi je v lekarni narejeno mazilo na bazi `vepla. Kljub striktnim upo{tevanjem zdravnikovih navodil se ko`a ni pozdravila. Pojavila pa se je {e dodatno bole~ina v celi levi roki ter splo{no slab{e po~utje. Ponovno bom sicer obiskala zdravnika, vendar kaj mi svetujete vi?
 
odgovor: Vnetje ko`e pod pazduho
avtor: doc. dr. Boštjan Mlakar, dr. med. datum: 31.01.2002 10:13
Spoštovani!
Potrebna je antibiotična terapija v obliki tablet, pregled krvi, ter vsekakor ponoven pregled pri zdravniku, morda tudi pri kirurgu v kolikor gre za večje ognojke (npr. znojnih žlez).
lp
domov pomoč
e-pošta forumi
Isci

 
Vsa vsebina teh spletnih strani je izključno informativnega značaja. O svojih zdravstvenih težavah se posvetujte s svojim osebnim zdravnikom ali specialistom.
Vsebino je prepovedano kopirati brez dovoljenja
avtorjev. [0.024s] Ads