Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje, spremljanje statistike obiska in prikazovanje oglasov. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...
 
 

Bolečina v križu
pripravil Franci Beigot, dr. med.

Bolečina v križu je izkustvo, s katerim se prej ali slej, v blagi ali težji obliki, sreča skorajda vsak odrasel človek. Približno 70-80% ljudi v času svojega življenja doživi značilno bolečino v križu. Je tudi eden najbolj pogostih razlogov za obisk pacienta pri zdravniku splošne medicine, ortopedu ali fiziatru. Bolečina v križu sama ni bolezen ampak le znak, ki zdravnika napelje na ugotavljanje vzrokov. Je posledica zelo različnih dejavnikov, od poškodb do staranja. Večina primerov bolečin v križu ni težkih in se hitro pomirijo s preprostim zdravljenjem , ki vam ga predpiše zdravnik. Če želite natančnejšo diagnozo, se posvetujte s svojim zdravnikom.

lektoriranje Marija Osvald Novak, prof.

 

prejšnja stran naslednja stran
domov pomoč
e-pošta forumi
Isci

 
Vsa vsebina teh spletnih strani je izključno informativnega značaja. O svojih zdravstvenih težavah se posvetujte s svojim osebnim zdravnikom ali specialistom.
Vsebino je prepovedano kopirati brez dovoljenja
avtorjev. [0.002s] Ads