Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje, spremljanje statistike obiska in prikazovanje oglasov. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...
 
 

Najpogostejše bolezni zadnjega črevesa in danke
pripravil mag. Boštjan Mlakar, dr. med.

Bolezni zadnjega črevesa in danke sodijo med najpogostejša obolenja prebavnega trakta. Krvavitev na blato uvrščamo med najpogostejše težave. Ljudje se nanje različno odzovejo. Nekateri so prestrašeni in takoj opravijo številne preiskave, da izključijo nevarno obolenje. Drugi s tem nerazumljivo dolgo odlašajo, posebno takrat, kadar jih še nič ne boli. Velikokrat se poskušajo sami zdraviti, saj vse težave z zadnjim črevesom pripisujejo hemoroidom. Uporaba zdravil brez predhodnega pregleda pri zdravniku je nevarna. Mazilo za hemoroide namreč prav nič ne pomaga, če je vzrok za krvavitev na blato rakava bolezen danke ali širokega črevesa.

V "Zdravniških nasvetih" bodo predstavljene najpogostejše bolezni zadnjega črevesa in danke, preiskave, ki jih lahko opravimo, možni načini zdravljenja in koristni nasveti. Naš namen je z dobro informiranostjo pregnati strah in neznanje ter spodbuditi bolnika, da pravočasno poišče zdravniško pomoč.

prejšnja stran naslednja stran
domov pomoč
e-pošta forumi
Isci

 
Vsa vsebina teh spletnih strani je izključno informativnega značaja. O svojih zdravstvenih težavah se posvetujte s svojim osebnim zdravnikom ali specialistom.
Vsebino je prepovedano kopirati brez dovoljenja
avtorjev. [0.003s] Ads